Tarieven

Kosten Chinese Kruidengeneeskunde

Het eerste consult kost 50 Euro (incl. BTW).
Vervolgconsulten kosten 40 Euro.(incl. BTW)

De kosten van kruiden of kruidencombinaties variëren afhankelijk van de ingrediënten, de combinatie, de hoeveelheid en de vorm, waarin het preparaat wordt afgeleverd. Daarbij dient men te denken aan een bedrag tussen de 10 en de 40 Euro. De kostenfactor wordt altijd met de patiënt besproken en afhankelijk van de mogelijkheden op een acceptabel niveau berekend.

Kosten Acupunctuur

Kosten voor een consult bedragen 60 Euro (incl. BTW).

Kosten Fysiotherapie

Wat betreft de vergoeding van fysiotherapie kan worden vermeld dat de praktijk beschikt over contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dat betekent dat uw behandeling afhankelijk van de door u afgesloten verzekering (basis en/of aanvullend) voor vergoeding in aanmerking kan komen. Indien u zeker wilt zijn van vergoeding van uw behandeling adviseer ik u ofwel contact op te nemen met uw verzekeraar dan wel te surfen naar: www.fysiovergoeding.nl.

Indien uw behandeling niet voor vergoeding in aanmerking komt, dient u zelf de kosten voor een behandeling te betalen.  De kosten voor een behandeling bedragen:

Individuele zitting reguliere fysiotherapie   30 Euro

Toeslag behandeling aan huis    13 Euro

Screening fysiotherapie   13,50 Euro

Screening, intake en onderzoek fysiotherapie   42,50 Euro

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Behandeling altijd op afspraak.
In overleg kan van de openingstijden worden afgeweken.
Tevens is behandeling aan huis mogelijk, indien de huisarts/specialist daarvoor een specifieke verwijzing geeft.

Vergoeding verzekeringen

Informatie betreffende vergoedingen door uw zorgverzekering vindt u op de website van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur: www.acupunctuur.nl.