Chinese kruidengeneeskunde

Hoe staat het met de veiligheid van Chinese Kruiden?
Het behoeft geen betoog dat alle geneesmiddelen en voedingssupplementen aan de hoogst mogelijke normen van kwaliteit en veiligheid moeten voldoen en plantaardige of natuurlijke geneesmiddelen zijn daarop geen uitzondering. Het behoeft ook geen betoog dat de plant altijd al de rode draad is geweest in de farmacie en dat op dit ogenblik blijkt dat de farmaceutische industrie en het wetenschappelijk onderzoeksveld de volle aandacht richten op de plant. Bevindingen als die van de Traditionele Chinese Geneeskunde maken dat aanvullende ontwikkelingen en therapieën mogelijk zijn in het belang van de patiënt.

Farmacie op maat.
Naar aanleiding van een kundige diagnose heeft uw therapeut gekozen voor een persoonlijke receptuur. Het is dan ook logisch dat deze ook wordt uitgevoerd door een kundige erkende apotheek. In dit geval is dat de NatuurApotheek uit Pijnacker of Euroherbs uit Westervoort.
De NatuurApotheek (AGB-code 10040) kan als erkende apotheek uw receptuur realiseren op een veilige wijze. Daartoe selecteert zij betrouwbare, met analysecertificaat geleverde, grondstoffen van constante kwaliteit, die in Europa of Amerika nogmaals gecontroleerd zijn volgens de westerse GMP normen en de voorschriften van de Europese farmacopee.
De NatuurApotheek bereidt “magistrale receptuur” in hedendaagse vormen als tabletten, capsules, tincturen, hydrofiel concentraten, zetpillen, siropen, zalven, crèmes en gels. Daarbij staat de NatuurApotheek onder controle van de Pharmaceutische inspectie en onder controle van de Keuringsdienst van Waren

Kortom alle natuurlijke grondstoffen en de kruidenpreparaten, verkrijgbaar in de NatuurApotheek voldoen aan de door de autoriteiten gestelde veiligheidseisen.

Voor nadere informatie: www.natuurapotheek.com

chinese kruiden