Welcome to Our Clinic

Praesent vestibulum molestie lacus. Aenean nonummy hendrerit mauris. Phasellus porta. Fusce suscipit varius mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Opening hours

Vitae adipiscing turpis. Aenean ligula nibh, molestie id viverra a, dapibus at dolor.

  • 800 - 1600
  • 800 - 1500

Get in touch

Quick facts about our clinic

See what we provide for your health

Do you want to visit our clinic? Make an free appointment!

dr. Jennifer Lee

Laryngologist


Vitae adipiscing turpis. Aenean ligula nibh, molestie id viverra a, dapibus at dolor.

dr. Doris Flores

Cardiologist


Vitae adipiscing turpis. Aenean ligula nibh, molestie id viverra a, dapibus at dolor.

Traditionele Chinese geneeskunst in de westerse samenleving
In het westen hebben we een wetenschappelijke medische aanpak. Op veel gebieden (zoals chirurgie, geneesmiddelen) werkt dat goed. Toch hebben tal van patiënten het gevoel dat de behandeling zich beperkt tot het bestrijden van de ziekte en de symptomen. Het neemt niet de algemene beleving van de zieke als uitgangspunt van behandeling.

In acupunctuur is de ziekte geen fenomeen op zichzelf, maar gaat het om het welbevinden van de mens als geheel. Dat geeft acupunctuur duidelijk een ander, meer holistisch uitgangspunt.
De NVA wijst de westerse technieken niet af, maar streeft ernaar dat de sterke kanten van de westerse medische werkwijze en acupunctuur elkaar aanvullen.

Wat is acupunctuur?
Dikke van Dale: ‘Acupunctuur (acus = naald, punctum = prik) is een veel toegepaste geneeswijze (vooral in China) waarbij naalden op bepaalde punten in het onderhuids bindweefsel gestoken worden’. De werking berust op het volgende: in ons lichaam bevinden zich onzichtbare banen waarlangs de energieën Yin en Yang lopen. Deze twee tegengestelde krachten, lopen voortdurend in elkaar over, maar kunnen ook uit balans raken. Die onzichtbare banen noemen we meridianen en horen elk bij een orgaan. Alle banen bij elkaar vormen een energienetwerk, waarop de acupunctuurpunten liggen. Elk van die punten staat in contact met een orgaan of met een bepaalde functie. Ben je niet ‘gezond’, dan kan de acupuncturist met behulp van naalden bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren.

Facial Rejuvenation

Facial rejuvenation of in mooi Nederlands “gezichtsverjonging” is een vorm van acupunctuur die zich in eerste instantie richt op het tegengaan van verouderingsverschijnselen in het gezicht. Dit doet het door volgens een bepaalde vaste opbouw kleine dunne naaldjes aan te brengen op de schedel, gelaat en de kin/hals.